Saturday, January 5, 2008

Rodeby terroristerna har annu inte atalats, vad sysslar myndigheterna med?

Rodeby ligisterna framstalls som slips forsaljare i Aftonbladet. Man skriver att mopedligan aker ut i morka vinternatten, bevapnar sej med tillhyggen och knackar pa dorren.

Enligt kompisar till de som var dar sa forsokte de efterblivna tattarna slita upp dorren samtidigt som dom skrek ut sina dods hot. Tidigare pa kvallen hade dom lovat att doda familjen.

I Aftonbladet framstalls Simon, 15-aringen som en snall kille. De som kanner honom sajer att han har varit liga ledare i en narbelagen ort som heter Fridlevstad och ar mycket valkand dar och nyligen anslutit sej till Rodeby ligan. Han var en av den grupp som kallats till polisen i ett forsok av polisen att fa honom att upphora med sin terror verksamhet. Bypolisen har en helt annan version som tas upp i en kommenar nedan. Den som traffades av ett skott och bara skadades, Poffe ar den mest aktive och varkar ha varit den som lagt ut de mest groteska hoten mot familjen. Hoten lades ut pa Lunarstorm. Har foljer delar av texten som publicerades av Aftonbladet. AB tog bort de varsta bitarna men man kan fa en inblick hur dessa sinnesjuka individer tanker;
Jag ska hedra och ställa upp för dej med hela min makt, detta ska bli djurisk slakt, Ska trakkasera dom tills dom inte vill leva mera, ska stycka deras mamma i samma veva. Ni har startat ett krig ni inte kan vinna, hela ert släktträd ska falla och brinna, och ingen kommer minnas era namn, falla och brinna, och ingen kommer minnas era namn, dom kommer helt försvinna. Det var igår du och jag var sista gången, ska skriva om dej och samtidigt slita ut mördarens tänder, en i sänder.

Poffe som formodas ligga bakom texten utlovade valdtakt och andra trevliga saker, AB ville tydligen inte skriva om det. Se tidigare kommentar.

AB

No comments: