Monday, October 1, 2007

Hundratals nya gigantiska moskeer i Europa. Betyder det mer eller mindre Jihad?

En del av de nya hundratals moskeer som planeras ar jattelika med plats for tusentals muslimer. Dessa planer finns nu langt innan den av EU och Sverige planerade gigantiska massinvandring av nordafrikaner, somalier och andra muslimska invandrare. En allvarlig fraga som maste stallas ar hur manga muslimer vill dessa politiker se i tex Sverige. Vi ser dagliga konflikter med de muslimer som bor i sverige, det forekommer hot vid minsta konflikt eller diskussion. Det forekommer en oerhort hog brottslighet i alla omraden dar muslimer dominerar befolknings underlaget. Det forekommer ett mycket stort antal mord ibland muslimer i deras interna konflikter som kan bero pa etniska, regionala, kulturella eller klan konflikter. Inom sina egna familjer forekommer hedersmord. De kan inte anpassa sej.

En fraga som maste stallas ar varfor maste man bygga en moskee om man man ar pa flykt och fatt tillfallig fristad. Man vill permanenta sin narvaro och sin politiska religion, man driver altsa ut den radande politiska stituationen och sprider ut sej och etablerar sej allt mer permanent. Som vi ser dagligen sa vill muslimer inte acceptera demokrati och yttrandefrihet, de forsoker aktivt forandra politiken. I Bryssel forbjods en minnes demonstration till minne av 9-11. En minoritet muslimer i Bryssels stadsledning drev igenom forbudet, kanske med hotelser, det ar ju normen.

Moskeer kan inte tillatas byggas i sverige, det skulle permanenta en situation som skulle vara tillfallig. Det driver ut demokrati och den svenska kulturen ifran de omraden dar dom tillats etablera sej. Det skulle vara att aceptera muslimska regler och lagar ibland en del av befolkningen. Det kan man inte gora eftersom Islam ar motsaten till demokrati. Den frodar en valdslara som vi inte kan kontrollera och som blir alltmer hatsk, aggresiv och hotfull.


I Karlskrona demonstrerade 250 muslimska studenter
som ar i sverige tillfalligt pa av staten betalda studier. Vi betalar for deras utbildning och ger dom dessutom pengar till uppehalle. Nu vill dessa tillfallig besokare, som utnyttjar vart givmildhet, att vi andrar grundlagen sa yttrandefriheten stryps, men bara nar det galler muslimer, darfor att dom ar speciellt kansliga personer. Dom protesterar inte emot att muslimer dodar hundratals oskyldiga muslimer varje dag runtom i varlden, dom sagar huvet av folk och spranger skolbarn i smabitar. En teckning daremot orsakar att hundratals muslimer gar till tidnings redaktioner och hotar, och lamnar allt dom sysslar med for att andra var grundlag. SvD Krav maskinernas energi tar aldrig slut, nar ska vi borja saja nej till moskeer och muslimer?

Med den nyheten aktualiseras en ny fraga. Den typen av hogre studier som sverige ger bort till folk fran andra valdsdelar borde vara reserverade for svenskar. Det strider mot allt fornuft att man ger bort utbildning som skulle kunna betyda en framtid for nagra svenskar, nu ar svenskar exkluderade ifran den utbildningen som kunde ha betytt sa mycket.

3 comments:

Staffan said...

Såg på dina taggar att du i alla fall inte hymlar med att du vill stoppa yttrandefriheten.

Jocke said...

Nej, till islamimperialismen. Islam ut ur Europa !

Folkomrostning Nu! said...

staffan, det ska vara ""inte" vill stoppa yttrandefriheten".