Sunday, October 7, 2007

Mord och massvald har kommit for att stanna.

"Döda så många otrogna du vill. Förvandla marken till gravar." Den typen av predikan forekommer ibland de muslimska hemsidorna nufortiden. Oftast pa arabiska men aven oversatt till manga andra sprak aven svenska. Vald, mord, massmord och hot ar nastan automatiskt kopplat till Islam och muslimer. Ju fler muslimer ju mer mord, massvald och Jihad. Det kan komma en tid da Islam doms vara en sa stor fara att den maste forbjudas. Det ska finnas religions frihet, men om en religion ar mer vald, och politik sa ar det en politisk roresle, eller terror rorelse forkladd till religion. Ingen annan religion har bevapnade mordare som dagligen glads at att spranga manniskor i smabitar, bara muslimerna gor det. De som sitter passivt och inte forkastar deras terror ar medlopare som ger sitt passiva stod. De fa muslimer som forkastar terror oppet blir hotade och utsatta for vald. Om en religion har det resultatet pa deras troende sa ar det en valds religion som inte har plats i bebyggda befolkade omraden. Islam ar en fara for alla, aven de troende. Det visar sej dagligen i manga lander, bla Irak dar muslimska terrorister dodar dussintals andra, mest muslimer.

Gatu valdet i sverige blir vanligare och mer brutalt samtidigt som polis far mindre resurser. 75 % av svenskarna ar radda att ga ut och 95% av unga tjejer ar radda att ga ut. Politker vidtar tafatta sma, kanske hjalpsamma men otillrackliga atgarder. JK vill ha langre fangelsestraff for mord., en bra ide men otillracklig. En del mordare blir domda for mishandel istallet for mord, och del andra mordare ar sa unga att dom inte doms i ratten pga aldern. Det forlangda straffe skulle inte hjalpa i de fallen. Kampanjer hjalper inte heller. Vi har blivit tvingade att se och acceptera det okande valdet som kommer narmare och narmare till vara hem. Politikerna ar handlingsforlamade, de kan inte gora nagot at saken. En mycket stor andel av valdbrotten begas av asylsokande. En del brott begas som hatbrott just emot svenskar, just for att dom ar svenskar. For att lara sej mer om hur ett offer kanner sej foreslar jag lasa offrets berattelse.
SvD SvD2
Asylsokande fran fjarran kulturer har sjalvklart stora anpassningsproblem. Nu maste en del av dom ga kurs for att bla. lara sej halla rent och var man kan spotta. Las mer i “Invandraren”.

Sverige tar emot “studsande’ flyktingar.
Flyktingar som berattar att dom sokt flykting status i flera andra lander och fatt nej, soker sej till sverige. En berattelse later sa har;
"I come from Afhganistan and I am an asylum seekr in Sweden. I have been to Germany and Finland seeking asylum but all I got was a negative from all these countries.
Now finally I am here in Sweden. I have found Sweden to be a very good country. The Swedish system of looking after refugees" Las om det i Invandraren.

Sverige kan inte acceptera att bli ett av manga forsok att fa flykting status. De som nekats i andra lander kan inte ha ratt att soka i Sverige. Samma flykting erkanner i sin kommentar att sverige borde skickat ut honom till det forsta landet han sokte asyl;
“By right I was supposed to have been sent to the country where I first sought asylum but….”

1 comment:

ljuset said...

Meningen med denna nyheten är att förvränga bilden av det riktiga förtrycket. Och tillåta alla överskridelser. Man vill mörda muslimerna för att dem har en ond profet. Eller man vill mörda muslimerna för att dem förtrycker kvinnan. Släng bomberna döda familjer dvs kvinnan, mannen och barnen då har du räddat förtrycket mot kvinnan i Islam. Ta över något som inte är ditt och du har räddat andra människor. Döda vem du vill och du är en hjälte. Bekämpa islam? Hur? Åk till Irak och spionera ge informationen till andra medarbetare för att dem ska sikta deras vapen på rätt plats.

www.Allah.info.se

MUSLIMERNA OCH DERAS PROFET ÄR MÖRDARNA

MÖRDA MUSLIMERNA, ALLAHO AKBAR

http://www.youtube.com/watch?v=F3qOb-V9Ywc

http://www.youtube.com/watch?v=LLE-FKjMdTk

Säg inte till någon, säg inte allt vad dina ögon har sätt

Man får inte prata för mycket i Sverige innan man hamnar i fängelse.
Det är bestämt vad man får tycka och vad man inte får tycka. Det är bara när man använder yttrandefriheten för att kränka muslimer som det är tillåtet.
När man vill säga sin åsikt om en historisk händelse då får man hamna i fängelse.
Se tex den tyske advokaten Jürgen Rieger åtal för förnekelse av Förintelsen.
http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=1647528
Är detta skämt eller lever vi i sådana samhällen. Där man inte får säga vad man tycker om en historisk händelse men muslimerna kan man fortsätta att attackera på fysiskt och psykiskt sätt.

Detta kanske är mitt sista meddelandet i mitt liv. Man vet inte vad man får säga innan man........