Monday, October 15, 2007

Terrrorist kande sej krankt nar han greps.

"- Han har berättat att han togs på natten och att det var flera poliser där. Han försågs med ögonbindel, öronskydd och handfängsel och fördes i en bil till ett väntande flygplan. Han har sagt att han upplevde detta som kränkande, säger Carl Henric Ehrenkrona, rättschef på UD, till Sveriges Radios Ekoredaktion." fran SvD

"Han var själv säker på att han skulle gripas. Det har han sagt i en intervju med DN hösten 2004. "Jag kan inte lämna Sverige. Jag kommer att bli gripen", sa han. Oussama Kassir har dömts för flera andra brott, bland annat vapenbrott, narkotikabrott, skadegörelse och försök till bedrägeri."

Den 39-årige svensken som är misstänkt för Londonbomberna hotar med skräckscener.- Sverige får skylla sig självt och ni kommer att få det största straffet om jag blir utlämnad till USA eller England.
UD ska nu "undersoka" hur det kommer sej att terroristen kanner sej "krankt". UD borde se filmen nedan innan man kastar bort mer tid och pengar.
The Local
Expressen

Den krankta terroristen arbetade intimt med Abu Hamza som talar pa videon. Se videon nedan sa blir det klart vad dessa personer vill astadkomma. Han hade fristad i Sverige, aklagaren ville inte atala.

No comments: