Friday, September 28, 2007

Libanesiskt flyktinglager raserat. Usa beskylls inte!

En artiklel i SvD forklara bakgrunden till handelserna i Libanon da det Palestinska flytinglagret Nahr al-Barid forstordes. Underlig nog sa ser jag ingen kritik emot Usa eller Israel som ar brukligt i svenska artiklar som talar om kris i mellanostern. Det var markligt att lasa en artikel som ar saklig for en gangs skull. Sa gott som hela flyktinglagret som var hem till 30.000 palestinier raserades i samband med stider mellan den Libanesiska armen och Fathah al-Islam. De Islamistiska extrmisterna ar en stod grupp till Al Queda. De infiltrerade flyktinglagret och fyllde upp sina forrad med stora mangder vapen, minor och raketer. Inledningen till all forstorelse var da extremisterna angrep den Libanesiska armen. Motattacker gav resultatet att de flesta extremister dodades och att 30.000 palestinier blev hemlosa. Vafor man angrep den Libanesika armen ar oklart. Det dessutom oklart vilka som bidragit med stora mangder vapen. En liten grupp pa runt 200 terrorister kan forstora valdigt mycket. Syrien, Iran och Hezbollah ar suspekta. De har skapat sma krig forut nar dom tycker det passar. Kriget mellan Hezbollah och Israel inleddes dagen fore en viktig omrostning om sanktioner emot Iran i FN. Hezbollah inledde sitt krig emot Israel som ledde till stor forstorelse i Libanon. Det var en avledningsmanover ifran Iran's sida via sin proxy arme Hezbollah. Da blev propagandan att allt var indirekt Usa's och Israels fel nar faktum ar att Hezbollah startade kriget (pa order av Iran) och var darfor ansvarig for alla konsekvenser. Hoppas SvD kan gor fler saklig artiklar, det ar olikt de stora tidningarna.

1 comment:

ljuset said...

Det budskapet som man vill ge fram och det målet som man har är följande

MUSLIMERNA OCH DERAS PROFET ÄR MÖRDARNA

MÖRDA MUSLIMERNA

http://www.youtube.com/watch?v=F3qOb-V9Ywc

http://www.youtube.com/watch?v=LLE-FKjMdTk

Säg inte till någon, säg inte allt vad dina ögon har sätt

Man får inte prata för mycket i Sverige innan man hamnar i fängelse.
Det är bestämt vad man får tycka och vad man inte får tycka. Det är bara när man använder yttrandefriheten för att kränka muslimer som det är tillåtet.
När man vill säga sin åsikt om en historisk händelse då får man hamna i fängelse.
Se tex den tyske advokaten Jürgen Rieger åtal för förnekelse av Förintelsen.
http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=1647528
Är detta skämt eller lever vi i sådana samhällen. Där man inte får säga vad man tycker om en historisk händelse men muslimerna kan man fortsätta att attackera på fysiskt och psykiskt sätt.

Jag svär vid Allah att ni kommer inte att komma undan

Jag svär vid Allah att helvettet väntar på er för allt brott ni har gjort mot oss muslimer