Wednesday, September 5, 2007

Man kan inte samordna kulturerna.

Muhammed teckningarna skapade debatt? Snarare hat, mordhot, vald och hot om vald. Hur kan man summera allt? Det ar ar for tidigt att saja. Det visar sej med tiden, om nagot ar kanske det forekommer massvald och motvald, stora upplopp, brander i alla stader. Frankrike skakades av utbrett vald och massforstorelse i ett stort antal stader dar det bor muslimer. Vad orsakade det i Frankrike? Det fanns ingen avgorande faktor som utloset valdet. Det var sysslolosa, unga muslimska bidragstagare som till synes inte hade nagon anledning att stalla till med brak. Sysslolosa unga, utan koppling till den kultur de lever i med kansla av hopploshet som spas pa av extremistiska predikningar i moskeer. Unga som inte har en familj eller skola som haller tag i dom med regler kan, om dom inte har nagot att forlora, skapa en oerhord massa problem. Numera finns det tusentals olika kallor for information via netet, bocker, video, DVD, ljudband, som muslimer kan indoktrineras och lara sej om jihad, vald och terror. Vi vet inte mycket om det. Hur manga svenskar har last alla bocker som saljs i den narmaste muslimska bokhandeln, eller i mosken? Tillat mej gissa, inklusive SAPO,,,,,,noll svenskar? Vi vet altsa inte ett dugg om hur unga muslimer far sin information, vad dom laser, vad dom hor och lar sej. Det ar en studie vi masta gora. Alldeles for mycket skrammande saker har uppdagats med denna "debatt" om bilderna. Vi maste ta reda pa vad snart 1 eller 2 miljoner muslimer i Sverige lar sej.

http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_17019153.asp

5 comments:

Prince1 said...

Din okunnighet och enkelspårighet lyser igenom.
Du får ta reda på lite fakta innan du uttalar dig om saker och ting, speciellt det som hände i Frankrike.
Det hade INGENTING och göra med att de var muslimer att göra.

Övervakningskameror och förödmjukande id-kontroller har blivit vardag i en del franska förorter. Frustrationen är stor och talet om integration provocerar. Inte minst för att stämpeln ”invandrare” biter sig fast i generationer. De ”riktiga fransmännen” tillåter den inte att försvinna.
"invandrarna" vill ha jobb men får det inte, så de tvingas i brist på utrymme och aktiviteter driva runt på gatorna.
Politikerna har i många fall visat påfallande brist på förståelse. När oroligheterna pågick 2005 gick Nicolas Sarkozy som då var inrikesminister ut i teve och sa att problemområdena behövde rensas från slödder med högtryckstvätt.

Var det så smart sagt av en politiker? Iställer för att lugna ner situationen eskalerade allting och som du kanske nu fattar så hade detta INGENTING med religion att göra.

Folkomrostning Nu! said...

princ1, Kavallerna i Frankrike intraffade i dussintals bostadsomraden, ALLA bostadomraden var muslimska. Upplopps makarna var muslimer. Du sejer att det hade ingenting med saken att gora att dom var muslimer? Vi har olika uppfattningar om det, om muslimer branner ner muslimska bostadsomraden sa tycker ialla fall jag att det har ALLT med saken att gora att dom ar muslimer. Vanliga manniskor som ar arbetslosa branner inter ner sina bostadsomraden, eller hur.

Sarkozy visste vad han pratade om, det ar slodder och dom borde saneras bort sa folk slipper bo med radsla for vald i sina omraden.

Att "sloddret" inte vill skaffa arbete och far bidrag sa dom kan dra runt pa gator och bega brott ar en till orsak till oroligheterna. Bidrag ska begransas sa folk tvingas ta jobb och inte har tid och rad att bega brott. Om dom inte har nagot att forlora sa kan dom strunta i alla konsekvenser. Dom har ingen bil, arbetsplats eller bostad som kan ga forlorad, allt dom branner ner tillhor nagon annan.

Upploppen hade redan eskalerat till en nationsstor incident, sjalvklart vill de som ha ordning "rensa bort sloddret". Det var darfor Sarkozy vann valet, folk ar trotta pa slodder som staller till brak och upplopp. Det ar inte prat som loser situationen eller gor saken varre. Losningen ar att satta in dom i fangelse, inte ge dom mer pengar. Du har ingen losning pa problemet ser jag. Vill du bjuda in upprorsmakarna pa te, ar det din losning?

Prince1 said...

Herregud, du är ju såå inskränkt och enkelspårig.
Det går inte att resonera med dig eftersom du redan bestämt dig i förväg att ALLT elände beror på muslimer.
Kan du hitta NÅNSTANS på nätet, en riktig arikel som hävdar att dessa människor ENBART var muslimer och startade dessa upplopp just pga att de är muslimer??
Gå inte runt o hitta artiklar från rasistiska sidor nu utan en riktig artikel.
Jag har en känsla av att du har blivit hjärntvättad av nån i din närhet så att du har svårt att ta till dig riktig fakta.

Folkomrostning Nu! said...

Jag vet inte varfor du fornekar att uploppsmakarna i Frankrike var muslimer, det blev klargjort av lokala jounalister i alla de utlandska tidningar jag laste pa netet da det hande och efterat. Laser du bara expressen? Isafall kan jag forsta att du inte vet mycket om vad som hander. Las vilken europeisk tidning som helst, prova, bbc.co.uk tex. Om jag far tid kan jag lanka till ett par dussin artiklar at dej.

Prince1 said...

Gör gärna det för INGET av det jag läst elelr hört har nånsin pekat på att det var muslimer som stod bakom kravallerna.

Ps. Måste bara få säga att jag själv absolut INTE är muslim eller troende på nåt sätt.