Saturday, September 8, 2007

Rondell grisen Bin laden har Hitler mustach.

Han ville gora sej vacker och fargade skagget ocksa. Eller ar det los skagg? Det har tydligen tagit 3 ar for honom att skaffa sprayfarg eller losskagg, det finns inte sa manga butiker i Norra Waziristan dar han formodligen gomt sej. Videon kan har gjorts upp till tva ar sedan da det var kant att Nicolas Sarkozy och Gordon Brown var de mest troliga kandidaterna som nya ledare for Frankrike respektive Storbritannien. Den maste ha gjorts fore November 2006 eftersom Rumsfeld namns fast han inte langre ar Forsvarsminister.

Nar stora tidningar ger denne fega massmordare reklam och spalt utrymme borde det finnas med en disclaimer. Tidningarna har glomt att skriva vad hans yrke ar. Det finns ingen annan person som orsakat att fler kvinnor, barn och oskyldiga blivit sprangda i sma bitar. Han har orsakat oraknerliga mord, det borde tidningna skriva om istallet for att underdaningt i sina hyllningliknande artiklar vidarebefordra hans sjuka babbel. Ingen bryr sej om vad rondell grisen har att saja, men tidningarna ar markligt attraherade till honom, jag kan inte se varfor. Ar det for att han ar emot kapitalismen precis som vanster journalisterna pa tidningarna i sverige? Ar det for att han hatar USA precis som vanster journalisterna? Inga muslimer protesterar emot all den reklam Bin Laden far. Betyder det att dom tycker att han ar en lamplig foresprakere for att sprida Islam ibland "de otrogna kuffar" som vi kallas? Ar han en effektiv forsaljare av deras religion? Allt denne lust mordare forsprakar borde vacka avsky. Om han vill att folk blir muslimer sa borde motsatt effekt uppnas eftersom man blir pamind om sondersprangda kroppar nar man hor talas om honom. Med det i minnet sa far vi nu intesifiera vara forsok att upptacka terrorister och lata rattvisan ha sin process emot denna typ av fega lustmordande terrorister.

DN (S)Pressen SvD
DN2

2 comments:

ljuset said...

Man får inte prata för mycket i Sverige innan man hamnar i fängelse.
Det är bestämt vad man får tycka och vad man inte får tycka. Det är bara när man använder yttrandefriheten för att kränka muslimer som det är tillåtet.
När man vill säga sin åsikt om en historisk händelse då får man hamna i fängelse.
Se tex den tyske advokaten Jürgen Rieger åtal för förnekelse av Förintelsen.
http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=1647528
Är detta skämt eller lever vi i sådana samhällen. Där man inte får säga vad man tycker om en historisk händelse men muslimerna kan man fortsätta att attackera på fysiskt och psykiskt sätt.

Jag svär vid Allah att ni kommer inte att komma undan

Jag svär vid Allah att helvettet väntar på er för allt brott ni har gjort mot oss muslimer

ljuset said...

JAG SKRIKER ALLT VAD JAG HAR

HJÄLP

STOPPA DEM

RÄDDA MUSLIRNA OCH DERAS BARN