Thursday, September 6, 2007

Muslimska hotmaskiner blir nu kravmaskiner!

Egypten kraver att Sverige andrar grundlagen och forbjuder yttrandefriheten. Sveriges hogsta ledare har hemliga moten med muslimska ledare. Vilka lofter utfardas i radsla for vald? Blir vi hotade? Svenska flaggan blir forbjuden i skolor, traditionella skol avslutningar blir forbjudna, inte av muslimer men av svenskar inom skol myndigheterna. Expressen har en hyllning artikel till Bin Laden pa forsta sidan. Expressen utlovar ett nytt tal av sin ledaren med forvantansfullt tonlage. SvD gor detsamma. Att det handlar om den fegaste, mest groteska lustmordaren i varldshistorien sejer man inte ett ord om, man kanske inte vill stota sej med muslimer?

Svenskar ar trotta pa att standigt hora om muslimer och deras krav, hotelser, uppforande. Jag har en kansla att att muslimer kollektivt har gatt miste sin tillfalliga fristad som generosa, givmilda, naiva Svenskar ville lata flyktingar bo i en begransade tid.

Som jag sagt tidigare sa maste vi vanta och se innan "debatten" ar over och vi kan utvardera vad vi tvingats ge upp till muslimerna i deras kamp for Islamiseringen och hur mycket problem dom staller till med.

Var generositet bemots med forst krav, sedan hot, sedan vald, vad hander sedan???? Man kan inte upphora att forvanas over vilka friheter dom tar sej. Maken till frackhet.

Nu vill Iran ha svenskt stod emot FN resolutioner sa att Iran kan fortsattta utveckla karnvapen. Iran ar den varsta terror supportern i valden efter fd Irak. Dom har lovat att forinta Israel och vill se en varld utan USA, deras hotelser emot europa och vastvarlden skulle kunna ses som babbel av hysteriska fanatiker om don inte hade kapacitet att genomfora det dom lovar. Dom tjanar miljarder dollar varje manad pa sina gigantiska olje tillgangar. Dom har importerat teknologi for att skapa karnvapen och ar kanske bara nagra ar eller manader ifran att ha alla komponenter i lager. Iran och deras mullor maste stoppas till vaje pris.Denna video ar ett kort men tydligt exempel pa vad som haller pa att handa i Europa, inte bara i Sverige. Titta pa den.

DN Artikeln.

Som jamforelse kan man se hur en f.d. muslim ser pa saken.

4 comments:

Prince1 said...

Eftersom du inte svarade på mina frågor tidigare så skriver samma sak här ang. om varför Iran ser ut som den gör idag. (Kopierar från ett tidigare inlägg)

"Kan förklara för dig om VARFÖR Iran ser ut som den gör just nu, så här kommer lite bakgrundshistoria med ren fakta:

Det började 1908 med att ett engelskt företag fann olja i Iran. Under första världskriget tog brittiska regeringen kontroll över företaget och ockuperade strategiska delar av Iran. Under andra världskriget invaderade England Iran för att vara säker på att landets olja inte skulle hamna hos tyskarna. Kungen sattes i exil och hans 22-åriga (!) son sattes på tronen.

Klipp till 1951: Mosaddeq blir premiärminister. Missnöjd med att Iran enbart får en liten vinstandel från sin egen olja, nationaliserar han oljan. Notera att den västutbildade Mosaddeq inte är antiväst utan bara vill skydda landets tillgångar.

Oroad över sina oljeintressen vill England avsätta honom. Man behöver USA:s hjälp och övertygar därför CIA om att Iran influeras av kommunism – ett bra trick under kalla kriget.

Hjärnorna bakom blir Kermit Roosevelt Jr (sonson till en viss Theodore) och Miles Copeland. De två ländernas underrättelsetjänster iscensätter 1953 en kupp som leder till att Mosaddeq hamnar i finkan och den unge kungen åter sätts på tronen. För första gången har CIA avsatt en demokratisk ledare.

Resten av historien är att kungen fängslar kritiker samtidigt som han är starkt allierad med väst. Folket tröttnar till slut på diktatorn och revolterar 1979.

Kungens störste motståndare är Khomeini. Fiendens fiende… tänker iranierna och anar föga att gubben är en ulv i prästkläder. Han tar all makt och vips blir Iran en stat som ingen hade räknat med.


Jag säger inte att allt hade varit perfekt om Mosaddeq fått vara kvar, men kanske, bara kanske hade redan planterade frön av demokrati kunnat ge frukt nu 54 år senare. Efter att ha förgiftat roten och skurit av växande grenar ska man dock inte förvånas över ruttna äpplen som Ahmadinejad.

I sin självbiografi berättar Copeland om sin och CIA-kollegornas avsky för Jimmy Carter som var president när revolutionen skedde på 70-talet. De såg honom som en ”farlig idealist”: ”Carter ansåg på fullt allvar att man måste göra det rätta och ta konsekvenserna” berättar Copeland med förundran och äckel. ”Carter förtjänade beundran för sitt intellekt, men förakt för sin idealism.”

USA o England förstör land efter land för egna intressens skull utan att ta hänsyn till konsekvenserna. "

Erik said...

Detta är bara början, kraven på eftergifter och ändringar i den svenska lagstiftningen och samhället i stort kommer öka i takt med att andelen muslimer stiger i Sverige.

Att Fredrik Reinfeldt faller undan och möter muslimska ambassadörer med krav på ändringar av svenska lagar och skick är riktigt motbjudande.
Fredrik Reinfeldt är Sveriges för närvarande fegaste man!

Grattis svenska folket hoppas ni kommer att njuta av en framtid som minoritet i ett muslimskdominerat Sverige!

Ja, det är dit vi är på väg. Alla demografiska kurvor pekar entydigt åt att Sverige kommer att tillfalla muslimerna.

Svenska folket är IDIOTER!

Folkomrostning Nu! said...

prince1,
Jag haller med din historie beskrivning om Iran. Jag kan bara tillagga att Carter hade kunnat paverka utvecklingen i Iran innan mullorna i Iran tog makten. Om han inte hade gett sitt tysta stod till dom hade Iran sett annorlunda ut idag, det hade varit battre. Jag tycker att usa borde gjort mer for att forhindra mullornas kupp. Din sista kommentar haller jag inte med om. Det var talibanerna som forstorde Afghanistan, nu blir dom hjalpa av usa och englad mfl. USA och England som har avkolonialiserat bidrar nufortiden i den man dom kan till att utveckla fattiga lander, deras u-hjalp ar massiv. Usa's bidrag till HIV i afrika ar 30 miljarder dollar.

Erik; Just det, du har ratt.

Fröken Sverige said...

Men, prince1, du har ju stulit hela texten ifrån Nima Daryamadj´s krönika ju?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/nimadaryamadj/article670776.ab

I bloggvärlden stjäl man friskt, men man hänvisar alltid till ursprunget och originalförfattare.

;-)

/FS