Friday, September 21, 2007

Fidel Castro dog, vi vantar pa offentliggorandet.


Till Pierre Schori's och de andra vanster extrema socialdemokraternas stora sorg sa kommer snart meddelandet om Fidels sista resa,,, till helvetet. Vad hander genast efter offentliggorandet? En mojlighet ar att de stora folkliga jubel festerna som bryter ut kan overga till en massinvasion av de statliga diktatoriska inrattningarna och att folket tar makten pa det sattet. Det finns en mojlighet att Fidels arvtagare kan sla ner massornas uppror med polis och militar, men det kan blir svart for dom att hantera om flertalet hoppar av och gar med de demokratiska krafterna, allt detta kan utspela sej inom nagra fa dagar. Fidels bortgang kan hemlighallas i flera ar med att man spelar upp gamla film inspelningar som dom verkar ha gjort nu. Boken han haller upp gavs ut i Maj 2007, den kan ha redigerats in pa videon. Hoppas de som snart kommer att gora revolt pa Kuba vet att polisen har ett antal losa skott och nagra skarpa i sina pistoler. Las om den verkliga situationen pa Kuba. Cuba Libre! DN Rand Rapport, Post Castro Cuba, 2004 SvD
Kubansk buss!!

4 comments:

mount me said...

men hej. Har du varit på Kuba? Konspirationsteoretiker kan väl åtminstone ägna sig åt något de vet nåt om, inte bara nåt de läst på nån hemsida om det "riktiga" kuba.

Unknown said...

Dagens största misstag var att hamna på din blogg. Du måste vara en av dessa psycho exilkubaner man läser om.

Folkomrostning Nu! said...

oscar, Ja jag har bott pa Kuba och vet en hel del. Folk transporteras i boskaps transporter, det ar deras bussar som pa bilden jag tog. Alla kontakter med yttervarlden ar forbjuden, inga tidningar, utlands radio eller internet. Deras hem forfaller mer for varje orkan sasong, det finns inget byggmaterial att laga hal i vaggar och tak med. Aven om det fanns sa finns inga pengar till reparationer. Det rader 100% jamnlikhet pa kuba, alla ar lika fattiga och tjanar motsvarande 8 dollar per manad. Det ar det riktiga Kuba. Vad vet du om Kuba?

Jorma said...

Har han dött kommunistkräket? Var på tiden isåfall/Jorma