Monday, September 24, 2007

Smuggla flyktingar, nu mer lonsamt an tidigare.


Migrationsminister Tobias Billstrom vill nu betala alla som fatt avslag pa asyl ansokan. Asylsokande kan fa en stor sedelbunt, runt 20.000 kr for att resa till ett annat land. Alla asylsokanden far nu betalt av de glada svenska skattebetalarna, de som far stanna och de som inte far stanna far nu betalt. Enbart sverige har detta tvartom "lotteri" dar bade vinnare och forlorare vinner, sverige ar ett konstigt land. Smugglingen ar nu en miljard industri i sverige, kan den blir storre an Volvo? Det finns stora mojligheter nu. Vi kan smuggla in flyktingar, sen fylla pa lastbilen som annars vore tom och kora hem dom, och sen kora tillbaks dom till sverige igen, man far betalt tre ganger. Jag vet, jag ar inte den forsta som kom pa den iden. Men det ror sej om stora pengar, allt kommer ifran skattebetalarna, kan det blir 10 miljarder, eller 100 miljarder, en liten bit av den smugglings verksamheten skulle inte vara dumt att ha. Kommunist ledaren, Ohly klagar pa att flyktingana tvingas bo i misar. Varfor skaffar han dom inte en lyxigare bostad? Gnalla kan ju vilken idiot som helst, Lars O, vad har du gjort utom att gnalla? SvD Den har metoden fungerar ibland;

2 comments:

Göte Borg said...

Jämfört med de miljoner varje enskild Irakier, Somalier eller Afghan kostar landet,om dom stannar, så är detta återetableringsstöd peaunuts. Kostnaderna för att ta emot "flyktingar" till Sverige tillhör både den mest underdiskuterade och den mest tabu-belagda frågan i i det fundamentalistiska taliban-lika Sverige. Sverige bör hjälpa Syrien och Jordanien att ta emot flyende från Irak. Lösningen att hjälpa flyende i närliggande länder stöds av UNHCR. Dessutom: När flyget stoppades till norra Irak, var plötsligt 1000-tals Svensk-Irakiska turister strandsatta i Irak. Ett snabbt besök i Sverige, så man får ett permanent uppehållsstillstånd, sedan kan man åka tillbaka till Irak vid behov och lust!

Folkomrostning Nu! said...

Jo du har ratt. Ingen har raknar ut hur manga flyktingar som flyttat tillbaks till sitt hemland efter att ha sakrat en fast inkomst i form av fortidspension. Ingen far diskutera saken, allt som handlar om massinvandringen maste hemlighallas. Det ar rena tillfalligheter som gjort att vi fick reda pa de tusentals Irakier som vi trodde var i sverige var hemma pa semester och de tiotusentals Libaneser under krisen dar. Det kan vara flera hundratusen eller en miljon som har fatt fortidspension och har flyttat hem. Regeringen har aldrig hallit koll pa det trots att det kan kosta flera hundra miljarder kronor per ar. En flykting kostar Sveriges skattebetalare en miljon per ar, samma belopp kan hjalpa tusentals i sin hem region.